Rumored Buzz on smertestillende piller

Wiki Article

Energi 7 ting du ikke vidste om batterier Du bruger batterier hver dag, Guys har du egentlig styr på batterierne? Her er seven ting, du måske ikke vidste om batterier

Efter at have domineret markedet for smertestillende medicin i 60 år fik acetylsalicylsyre konkurrence af to nye slags stoffer, paracetamol og ibuprofen, som vi i dag kender bedst fra henholdsvis Panodil og Ipren.

I slutningen af 1800-tallet fandt en tysk kemiker ud af, at virkningen skyldes stoffet acetylsalicylsyre. Det fik lægemiddelfirmaet Bayer til at udvikle Aspirin og senere Kodimagnyl, der hurtigt blev en stor succes verden around.

Medicin til lindring af smerter findes med forskellige aktive lægemiddelstoffer. Nogle er bedst egnet til for eksempel hovedpine og menstruationssmerter, imens andre er bedst egnet til ledsmerter og muskelsmerter.

Hvis paracetamol ikke virker godt nok, kan guy supplere med eller i stedet bruge præparater med ibuprofen.

Det er generelt en meget god regel at tale med sin læge, hvis gentleman tager flere forskellige previous for medicin på samme tid. 

Dog kan guy opleve smerter hvor paracetamol ikke er effektivt nok, og gentleman kan her prøve nogle af de andre midler i håndkøb. Hvilke smertestillende er bedst mod hovedpine?

Du er altid velkommen til at kontakte vores apotekspersonale for rådgivning eller læse vores anbefalinger her.

Hos os har du adgang til rådgivning hos dygtige farmaceuter og farmakonomer igennem chat eller videosamtaler:

Er du kronisk smertepatient? Og har du brug for et fællesskab med andre i samme condition? Se en oversigt more than patientforeninger her.

Vi tog med til fællesspisning for at finde ud af, click here hvordan socialgastronomi kan være en genvej til godt naboskab, sundere vaner og ny forståelse mennesker imellem

– Vi er mere tilbøjelige til at snuppe nogle piller eller give dem til vores børn, hvis de har lidt feber.

Denne artikel handler om Ipren piller – hvordan de virker og om Ipren bivirkninger. I bunden af artiklen kan du svare os på hvor informativ artiklen er, ved at give den one-5 stjerner.

Vanedannende medicin Nogle typer af smertestillende medicin er vanedannende. Det betyder, at de – selv efter kort tids brug – kan skabe afhængighed. Derfor skal de tages med omtanke og forsigtighed og kun i samråd med din læge.

Report this wiki page